Streetball Tournament

 • streetballTurneu do tё fillojё me datё 01.02.2010.
 • Turneu do tё jetё njё herё pёr njё djem dhe pas pёrfundimit me djem do tё fillojё pёr vajza.
 • Turneu do tё zhvillohen nё sallёn sportive tё shkollёs.

more photos

 • Turneu do tё mbahet gjatё pushimit tё drekёs. (13:00 – 13:50)
 • Loja zhvillohet me tre lojtar.
 • Loja ёshtё 2 pjesё (10 min.) dhe gjithsej zgjatё 20 min.
 • Nё rast tё barazimit, pёr pёrcaktimin e ekipit fitues do tё bёhen 3 gjuatje tё lirё.
 • Se cila klasё duhet tё paraqesi listёn me emrat e lojtarёve pjesёmarrёs tek arsimtarёt e lёndёs.
 • Ekipi mund tё jetë maksimum prej 6 lojtarёve.
 • Lojtarët duhet të jenë me pajisje sportive. (Pajisjet sportive duhet tё veshni patjetёr nё zhveshtorёn e palestrёs)
 • Se cili ekip duhet tё ketё zgjedhur patjetёr kapitenin e vetё dhe duhet informojё profesorёt.
 • Ndёrrim pёr lojtarёt mund tё kёrkohet vetёm nga ana e kapitenit tё ekipit.
 • Time-Out mund tё kёrkojё vetёm kapiteni i ekipit dhe pёr se cilёn pjesё nga 1 Time-Out mund tё shfyrtёzoni.
 • Pёr Time-Out, Ndёrrim dhe Faul koha e lojёs nuk ndalet..!
 • Lojtarёt e ekipeve humbёse s’kanё tё drejtё tё luajnё me ekipet e klasave tjera.
 • Njё lojtar maksimum mund tё bёjё 3 faula. Pas 3 faulave pёrjashtohet prej lojёs.
 • Nё fund tё aktivitetit sportit mёsimdhёnёsit do tё zgjidhin lojtarin mё tё mirё pёr FAIR-PLAY…!
 • Gjatё aktivitetit tё gjithё shikuesit dhe lojtarёt do tё jenё nё mbikqyrjёn e arsimtarёve tё lёndёs pёr sjelljet e tyre.
 • Pёr sjellje, respekt, disiplin, ofendim, fyerrje, fjalё ofenduese apo fyese do tё jeni nё vlёrёsimin e arsimtarёve.
 • Pёrcaktimi i fiksturit tё ndeshjeve do tё jetё nё form shorti.