Monthly Archives: April 2011

Physics Week Activities

physweekPhysics week (26-29/04/2011) has ended. Here are the results of competitions:

Tug-o-war (rope-pulling) competition:

11 D class took first place. (Shaban Braina, Firdeus Çerkezi, Arianit Kryeziu, Aulon Fazliu and Donat Dragusha)

Scoring-basket competition:

Dren Krasniqi from 10 C class took  first place.

Egg-carrying competition:

Firdeus Çerkezi from 11 D class took first place.

Water rocket competition:

  • First place: Ali Hoti and Lindon Nuha
  • Second place: Indrit Selmani and Lorik Maxhuni
  • Third place: Andi Haxhiu and Bonart Ajvazi

Thanks for all competitors and winners!

more photos

Drama “Bryma e Vdekjes”

dramaDrama “Bryma e Vdekjes” e përgatitur nga prof: Hajrije Krasniqi, Hatifete Raçi, Lirije Zeqiraj dhe nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif” ka mbushur me spektatorë sallën e Teatrin Kombëtar në Prishtinë, më datën 18.04.2011, në orën 18:00. Drama është mirpritur nga të gjithë spektatorët. Pas përfundimit të dramës drejtori I Kolegjit “ Mehmet Akif,” Hayri Hatipoĝlu ı falenderoı nxënësıt duke ju dhënë dhurata modeste sı dhe të gjıthë mysafirët me një koktel të përgatıtur enkas për ta.

more photos