Drama “Bryma e Vdekjes”

dramaDrama “Bryma e Vdekjes” e përgatitur nga prof: Hajrije Krasniqi, Hatifete Raçi, Lirije Zeqiraj dhe nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif” ka mbushur me spektatorë sallën e Teatrin Kombëtar në Prishtinë, më datën 18.04.2011, në orën 18:00. Drama është mirpritur nga të gjithë spektatorët. Pas përfundimit të dramës drejtori I Kolegjit “ Mehmet Akif,” Hayri Hatipoĝlu ı falenderoı nxënësıt duke ju dhënë dhurata modeste sı dhe të gjıthë mysafirët me një koktel të përgatıtur enkas për ta.

more photos

Rolet kryesore i luajtën:

Skena e parë: – Vigan Disha – Agroni
Rrita Ismajli – Drita
Jetik Cana – Agoni
Lisar Morina – Shpendi
Besart Hasani – Visari

Skena e dytë: – Tringa Rrustemi – Antigona
Agnesa Dubovci – Gjyshja
Fidan Kapuqi – Babai

Skena e tretë:: Ardin Cecelia – Fitimi
Nida Krasniqi – Lulja
Gramos Shala – Fatosi
Anyla Beqa – Blerta

Narratorja – Vjosa Zhubi

Në rolet e tjera luajtën: – Argjenta Matoshi – Fitorja
Modestina Abrashi – vajza
Nderim Gërguri – Mentori
Rexhep Sahatçiu – Genci
Rina Demiri – nëna
Lidra Hasani – Liridona
Bersant Gashi – mjeku
Adea Idrizaj – shurdhmemecja
Agon Hyseni – polici I
Yll Sahiti – polici II
Ilir Balaj – polici III
Nysret Agani – ushtari I
Drit Gashi – ushtari II
Fjolla Xhelili – ushtari IV
Agon Cecelia _ efektet vizuale dhe zërimi