Të Parët e Botës në Shkencë nga Kosova

inespoNxënësit e shkollës sonë Rron Rexha dhe Lorik Fazlija kanë marrë pjesë në olimpiadën ndërkombëtare  të INESPO-së (International Environment Scientific Project Olympiad), në Utrecht  të Holandës nga data 26.06.2011 deri më 01.07.2011. Ata në këtë olimpiadë paraqitën projektin “Pastrimi i ujit të Kishnicës” per dy ditë rreshtë para qytetarëve holandez dhe para jurisë e cila perbëhej nga profesorët e Universitetit të Utrecht-it.  Në mesin e 42 shteteve finaliste, nxënësit e shkollës sonë u vlerësuan fitues te INESPO-së dhe u shpërblyen me vendin e pare.

more photos