Yearly Archives: 2012

Panairi ushqimor

yardimNxenesit e kolegjit tone, te klaseve te 12-ta kane organizuar nje panair ushqimor. Panairi eshte mbajtur per pese dite  ne objektin e kolegjit Mehmet Akif, meqe rast parate e fituara nga ky panair jane dedikuar per bamirsi. Fale ndihmes se nxenesve dhe prinderve te tyre, nga keto para jane ndihmuar me produkte ushqimore 30 familje te varfera. Falenderojme nxenesit dhe prinderit e tyre per pjesmarrjen dhe kontributin e dhene ne kete panair.

more photos

Java e Historisë

Pas shumë aktiviteteve që po zhvillohen ne Kolegjin Mehmet Akif në lemi te ndryshme edhe ne lënden e Historisë u bënë aktivitete për festa të nëntorit me prezentim të projekteve të studenteve tanë gjithashtu u mbajten edhe gara ne Histori për klasë të nënta dhe të dhjeta ku për klasë të nënta doli fitues 9a kurse për te dhjeta 10c mandej vazhdoj gara finale për vendin e parë ku pyetjet u parashtruan ne pyetje gjenerale ku vendin e parë e fitoj 9a me pjesëmarres:

More Photos

Maths Photo Contest Winners

mathsphotocontest

Thank you to all who submitted their images.
The contest challenged anyone with a passion for photography to capture an image of Mathematics and Geometry. Winners were selected by mathematics teachers of MAC.

More photos

Prezentim mbi Turizmin në Kosovë

prezentim

Në vazhdën aktiviteteve në ambientet e kolegjit “Mehmet Akif” në Banullë-Lipjan, ditën e hënë me datë 26.11.2012 me iniciativën e profesorëve të lendes së Gjeografisë Mehdi Gashi dhe Valdete Beqiri u mbajt një debat interaktiv me nxënësit më të mirë nga klasat e 10-ta, 11-ta, dhe të 12-ta të shkollës sonë.
Po ashtu të pranishëm në këtë debat ishin ftuar edhe disa nxënës nga shkolla e mesme publike “Xhevdet Doda” në Prishtinë, së bashku me profesorin e tyre të Gjeografisë z.Faton Gashi.

More photos

MAC Football Tournament Final

football2012

Final of the football tournament was played between 12 A and 11 G. The score of the game was 1 – 1. And the winner was determined after penalty shootouts, 6 – 5 for 11G. Congratulations to champions 11G.

More photos
More videos