Drekë pune me Drejtorët e Shkollave të Komunës së Lipjanit

directorsNë një drekë të mbajtur në shkollën tonë e cila ishte e dedikuar për drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Lipjanit biseduam rreth aktiviteteve të përbashkëta të cilat do të mbahen në gjysmëvjetorin e dytë.
Drejtori i Drejtorisë së Arsimit të Komunës së Lipjanit, z.Nazmi Krasniqi ka shprehur mirënjohjen dhe kënaqësinë për punimet e deritashme të Kolegjit “Mehmet Akif”.

more photos