Monthly Archives: March 2012

National Chemistry Competition (First Round)

chemistrycomp2012

more photos

Lunch with Weekend Course Teachers

lunch

more photos

English Competition Across Kosova (First Round)

englishcomp2012

more photos

Përfundimi i kursit

Njoftohen të gjithë nxënësit të cilët kanë vijuar kurset e gjuhës angleze, gjuhës turke dhe informatikës në kolegjin Mehmet Akif gjatë të shtunave, se këtë të shtunë do t’ju jepen çertifikatat e përfundimit të kursit. Çertifikatat do të jepen në ora 13:00.

more photos

International Women’s Day

8martMehmet Akif College wishes  a very happy Women’s Day to all the women in the world.