Përfundimi i kursit

Njoftohen të gjithë nxënësit të cilët kanë vijuar kurset e gjuhës angleze, gjuhës turke dhe informatikës në kolegjin Mehmet Akif gjatë të shtunave, se këtë të shtunë do t’ju jepen çertifikatat e përfundimit të kursit. Çertifikatat do të jepen në ora 13:00.

more photos