Monthly Archives: April 2012

“Muza Poetike” Pegasi Albania dhe Pegasi Kosova

pegasiMe ftesë të Lidhjes së Poetëve Ndërkombëtarë Shqiptarë “PEGASI ALBANIA” e cila drejtohet nga presidenti z. Kristaq F. Shabani dhe “PEGASI KOSOVA”, në Kongresin Ndërkombëtar të Letërsisë “Muza Poetike Pegasi-Vitrina 2012”, nga Kolegji Mehmet Akif, Prishtinë, morën pjesë Prof. Lumnie Thaçi-Halili, autore librash e botuese dhe nxënësja Trëndëlinë Buja, krijuese letrare.

More photos

Football Tournament 2

football2Final of the second football tournament was played between 12 E and 10 G. The score of the game was 2 – 1 for 12 E. Congratulations to champions.

More photos

Aktivitet i Përbashkët Midis Universitetit të Prishtinës dhe Kolegjit “Mehmet Akif”

filozofi2Më datë, 20.04.2012 me ftesë të Prof. Dr. Hasnije Ilazit, shefe e departamentit të filozofisë në Fakultetin Filozofik, një grup nxënësish nën udhëheqjen e profesor Arbër Ymerit, janë ftuar që të marrin pjesë në një prezantim të përbashkët midis Universitetit të Prishtinës dhe Kolegjit “Mehmet Akif”.  

more photos

ECIS – European Council of International Schools

ecisMehmet Akif College

23 April 2012

Dear Yusuf Karabina,

Congratulations on becoming the most recent International School to join the ECIS Community!

You have joined the world’s leading collaborative network promoting the ideals and best practice of international education. We support our members by addressing significant, current and future educational and global issues. THE source for international education, ECIS has nearly 50 years of service to international schools providing world-class, globally relevant programmes and services to international schools, educators and organisations.

We look forward to seeing you at one of our events soon!

Kind regards

Jean K Vahey
Executive Director/CEO

The Age of Empires Tournament

aeo2Final of The Age of Empires Tournament was played between Silent Masters and HosT. The winners of the tournament are Blodin Kamberi and Drit Gashi (HosT.) from 12 A. Their gifts were presented by the school principal.

more photos