Monthly Archives: May 2012

Ligjeratë për Atomin dhe Strukturën e Tij

atomMë: 11.05.2012 profesoreshat Arta dhe Arbnora Gashi në bashkëpunim me profesorin e Universitetit të Prishtinës Naim Syla organizuan një ligjeratë në lëndën e Fizikës me temë “Struktura e atomit”.
Në ligjeratë morën pjesë disa profesorë të kolegjit dhe salla ishte e mbushur me nxënës.
Prezantuesit e kësaj ligjerate ishin: Ard Zejnullahu dhe Lirandë Pira.
Ligjerata filloi me prezantimin e Besart Xhoshës, Natyra Xharavinës, Rron Rexhës dhe në fund Lorik Fazliu shfaqi një dokumentar interesant mbi strukturën e atomit në univers.
Pas nxënësve ligjeratën për strukturën e atomit e vazhdoi profesori i Universitetit të Prishtinës Naim Syla,i cili zgjoi interesim të madh tek nxënësit të cilët i bënë shumë pyetje dhe për të cilat morën përgjigjet nga profesori.

More photos

Dream Line 2012

dreamline2012

Hamza Al-Ashal and Mustafa Gunakan from 9 C were awarded with bronze medal in Dream Line competition that was held in Ankara (Turkiye) on 14-15 April 2012.

More Photos

I-SWEEEP 2012

i-sweeep2012The results of I-SWEEEP which was held in Houston have been announced.

Altin Veseli and Armend Celina won silver medal whereas  Jon Maxhuni and Diedon Xhiha won bronze medals.

Congratulations.

More photos

Students Won Samsung Galaxy S 2

Endrit Jashari, Furkan Bunjaku, Arlind Avdullahi and Buron Berisha won Samsung Galaxy S II for renewing their contracts.

samsung ??????????????????????????????? samsung3