Monthly Archives: June 2012

Visit to Turkish Ambassador

ambassadorThe students participated in 10th Turkish Olympiands visited Prishtina Ambassador of Turkey Songül Ozan in her office.

More photos

Shkolla Verore 2012

summerschool2012Nxënësit finalist nga garat e Kimisë dhe Anglishtes kanë marrur pjesë në shkollën verore të organizuar nga kolegji “Mehmet Akif” për plot pesë ditë. Gjatë kësaj kohe ata kanë mbajtur orë mësimore çdo ditë nga 4 orë në lëndët: gjuhë angleze, gjuhë turke, logjikë dhe informatikë. Poashtu ditën e mërkurë kolegji ka organizuar një ekskursion në disa vende të Kosovës.

More photos

10th Turkish Olympiads

10thTOIn the 10th Turkish Olympiads, Mehmet Akif College students got 7 gold, 5 silver and 2 bronze medals. Loreta Zeqiri (9A) got 1 gold and 1 silver medal in “song contest”. The students also visited President of Turkey, Abdullah Gül in his office.

More photos

Graduation Ceremony 2012


Our school is proud of giving 10th generation of graduates. We wish success to 143 graduates in their university life.

More photos

Inepo 2012 Results

inepo2012Arlinda Sheholli and Büşra Zeynep Şen; Toska Maxhuni and Nida Broja won gold medals. Whereas Krenare Shabani and Fjollë Kabashi won silver medal from INEPO competition that was organized in Istanbul/Turkey from 19 to 22 of May.

More photos