Monthly Archives: October 2012

Bajram

ramKolegji Mehmet Akif të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve Ju Uron Festën e Kurban Bajramit.

Orë Letrare

HadiShehuAKTORI I NJOHUR HADI SHEHU NË MESIN E NXËNËSVE

Në kuadër të lëndës së gjuhës shqipe në shkollën tonë, krahas mësimit, zhvillohen edhe shumë aktivitete dhe programe të ndryshme artistike.

E tillë ishte edhe ora letrare me aktorin e njohur kosovar HADI SHEHU, I cili ishte mysafir në mesin e nxënësve tonë.

Ora letrare u organizua nga profesoresha e gjuhës shqipe LIRIE ZEQIRAJ dhe me përkrahjen e madhe të drejtorit të shkollës YUSUF KARABINA.

More photos

Volleyball Tournament

volleyballPhysical education department is organizing a volleyball tournament in our school.

1st round for 12 Grades:
12A-12B | 12C-12D | 12E-12F

2nd round for 12 Grades:
12A (direct to final) | 12F-12C

Final round for 12 Grades:
12A-12 C

The winner for 12 grades is 12A

More photos

Vizita në Stanboll

turkiye_geziDrejtoria e Arsimit të Ferizajit me Drejtorët tonë të shkollës, vizituan Stambollin. Në Stamboll, delegacioni vizitoi shkollat publike, private si dhe vizituan edhe Drejtorin e Arsimit të Stambollit.

MAC Feston 100 Vjetorin E Pavaresise (Video)