Monthly Archives: November 2012

MAC Football Tournament Final

football2012

Final of the football tournament was played between 12 A and 11 G. The score of the game was 1 – 1. And the winner was determined after penalty shootouts, 6 – 5 for 11G. Congratulations to champions 11G.

More photos
More videos

Kolegji “Mehmet Akif” Feston 100 Vjetorin E Pavarësisë

100vjetor2QEA “GYLISTAN” e cila përfshin Kolegjin “MEHMET AKIF” në Lipjan, Gjakovë dhe Prishtinë si dhe SHKOLLËN INTERNACIONALE NË PRISHTINË për nder të 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë shfaqi program artistik me këngë, valle, recitime, drama dhe videoprojekte në Teatrin Kombëtar të Prishtinës të premten me 16.11.2012 në orën 16:00.
Programin e përgatitën profesorët e gjuhës shqipe të të gjitha shkollave së bashku me nxënësit, kurse përgjegjëse e gjithë këtij aktiviteti ishte profesoresha e gjuhës shqipe LIRIE ZEQIRAJ.

More photos

 

The Ultimate Adrenaline Rush

9bPaintballOn Saturday, November 17, 2012 we did a great paintball activity with the freshmen (9b boys).

Paintball played by men is a sport in which contestants dress in protective face masks and gear are armed with guns that shoot paintballs at opponents.
Our activity “This is very exciting, and I am happy to see my students joining this event here. After this activity, many students and others were happy “I think everyone had a good time. I am glad that the school is doing this and I can’t wait for when they have the next game,” says Mr.OKUYUCU (9b ’s class teacher).

More photos

Football Tournament

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFirst round:
9A ( – ) 9B
11G (10-0) 10G
11A (2-3) 11C
10A (3-2) 10B
10C (1-2 ) 10D
11E (4-3) 11F
12E (2-4) 12F
12A ( – ) 12B
12C ( – ) 12D
10F (7-0) 9C

More photos

Nxënësit Fitues në Garën për Esenë dhe Poezinë më të Mirë për Flamurin Kuq e Zi

Në garën e gjuhës shqipe për esenë dhe poezinë më të mirë për flamurin kombëtar kuq e zi, e cila u organizua për nder të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, morën pjesë shumë nxënës të të gjitha gjeneratave. Të gjithë në mënyrën e tyre kishin shkruar fjalët më të bukura, gjithë adhurimin dhe dashurinë që kanë për Shqipërinë dhe flamurin e shenjtë kombëtar, por meqenëse ky aktivitet u organizua në formë gare, nga të gjitha esetë dhe poezitë u përzgjodhën tri vendet e para.