Java e Historisë

Pas shumë aktiviteteve që po zhvillohen ne Kolegjin Mehmet Akif në lemi te ndryshme edhe ne lënden e Historisë u bënë aktivitete për festa të nëntorit me prezentim të projekteve të studenteve tanë gjithashtu u mbajten edhe gara ne Histori për klasë të nënta dhe të dhjeta ku për klasë të nënta doli fitues 9a kurse për te dhjeta 10c mandej vazhdoj gara finale për vendin e parë ku pyetjet u parashtruan ne pyetje gjenerale ku vendin e parë e fitoj 9a me pjesëmarres:

More Photos

Vendi i parë (9a):
1. Anila Deva
2. Ilir Deva
3. Lis Brovina

Vendi i dytë (10c):
1. Arbana Behluli
2. Behar Hyseni
3. Rina Bardoniqi

Me në fund falenderoj te gjithë studentet që moren pjesë ne aktivitete gjithashtu edhe Prof: Shemsije Tigani dhe Prof: Valdete Beqiri për ndihmesën e tyre ne mbajten e garave në Histori.

Prof: Driton Tiku