KFOR Visited Our School

kforKomandanti i KFOR-it  në  Kosovë   gjeneral  Volker Halbauer  vizitoi Kolegjin Mehmet Akif së bashku me disa trupa të tjerë të KFOR-it. Me këtë rast vizituan  objektin e Kolegjit  si labaratorin e kimisë, fizikës, biologjisë, kompijuterave  dhe kabinetet e gjuhëve, ku takoi dhe bisedoi edhe me nxënësit e shkollës.
Për nder të vizitës së KFOR-it në kolegjin tonë u shtrua një drek në të cilën morrën pjesë; drejtori gjeneral i Gulistan-it  z.Mustafa Erdem, drejtori i Kolegjit Mehmet Akif z. Yusuf Karabina  si dhe zv.drejtorat.

More Photos