Vizit në Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

minofeducationDrejtori i Shkollës me nxënësit e kolegjit Mehmet Akif vizituan Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z. Ramë Buja për nder të ditës së mësuesit 7 Marsi. Z. Ramë Buja ia uroj  të gjithë  mësimdhënësve 7 Marsin. Gjatë vizitës biseduan për sukseset  e  shkollës  tonë  si  dhe I  përgëzoi  të  gjithë  mësuesit  dhe nxënësit  për  sukseset e arritura.

More Photos