Monthly Archives: May 2013

INEPO

inepo 2013

inepo 2013

Këtë vit, organizimi i 21-të i INEPO-s, gara ndërkombëtare e projekteve mbi mbrojetjen e ambientit, kishte mbledhë 48 shtete me 204 projekte dhe me mbi 400 garues. Ekipi ynë, përbëhej nga 8
pjesëmarrëse; 6 nxënëse dhe 2 profesoresha, i cili në këtë aktivitet shkencor ndërkombëtar përfaqësoi Kosovën, dhe u prezantua me tri projekte nga lënda e kimisë:

More Photos

Mbrëmje E Bukur Artistike E Klasës 11 A

11A_ClassNightMbëmë në shkollën tonë klasa 11A  me kujdestaren e klasës Lirie Zeqiraj dhe me përkrahjen dhe mbështetjen e madhe të drejtorit të shkollës Yusuf Karabina, organizuan një mbrëmje të bukur artistike.

Në këtë program nxënësit shfaqën prirjet e tyre në videoprojekte, recitime, aktrim, prezentime shkencore, vallëzim dhe muzikë.

More Photos

I-SWEEEP 2013

i-sweep 2013

i-sweep 2013

Behar Hyseni and Lorik Berisha, students of Mehmet Akif College, won the honorable mention award in the Environment Category for their project named “Removal of Heavy Metals From Water Using Extreme Power of Zeolite”.

More Photos

One Day In Mac

onedayinmac

More Photos

Golden Climate International Environmental Project Olympiad

GCIEPOOur students Natyra Xharavina, Margjela Shala, and Rina Bardoniqi represented Republic of Kosova in Golden Climate International Environmental Project Olympiad (GCIEPO) organized in Kenya (Africa). In GCIEPO our student from 12 B Natyra Xharavina won silver medal, whereas  Margjela Shala and Rina Bardoniqi from 10 C were awarded with bronze medals. Congratulations to our dear students for their outstanding achievements.

More Photos