Monthly Archives: June 2013

Genius Olympiad 2013

genius 2013

genius 2013

Në olimpiadën GENIUS dy nxënësit Kolegjit “Mehmet Akif” në Gjakovë kanë fituar medajlën artë përmës projektit në lëmin e ambientit në olimpiadën e organizuar në Shtetet e Bashkuar të Amerikës. Rubin Daija dhe Edi Muhaxhiri në olimpiadën e mbajtur SHBA, prezentuan projektin e tyre “Adsorption of Carbon Monoxide Gas By Using Solid Hemoglobin As Biofilter” dhe janë shpërblyer me madaljen e artë. Kurse dy nxënësit Kolegjit “Mehmet Akif” në Lipjan, Ardi Zejnullahu dhe Ardit Brovina në olimpiadën GENIUS, e mbajtur Shtetet e Bashkuar të Amerikës, prezentuan projektin e tyre “Paper Money, A Nouel Vector For Liver Cancer” dhe janë shpërblyer me madalje bronztë.

More Photos

Shkolla Verore 2013

summer school 2013

summer school 2013

Me datën 09.06.2013 në kolegjin Mehmet Akif u organizua shkolla verore. Në këtë organizim morën pjesë 40 nxënësit më të suksesshëm të mbarë Kosovës. U mbajtën tri orë mësimore: Anglisht, Tuqisht dhe Logjikë, gjithashtu pas mësimit u bënë aktivitete të ndryshme si: vizita e Shpellës së Gadimes. Shkuarja ne Luna Park, Shkuarja ne Gërmi si dhe lojra të ndryshme në oborrin e shkollës. Në fund Nxënësit përgatitën një program per prindërit e tyre ku kënduan këngë dhe recituan vjersha në gjuhë shqipe, angleze dhe turke.

More Photos

Graduation Ceremony 2013

More Photos