Shkolla Verore 2013

summer school 2013

summer school 2013

Me datën 09.06.2013 në kolegjin Mehmet Akif u organizua shkolla verore. Në këtë organizim morën pjesë 40 nxënësit më të suksesshëm të mbarë Kosovës. U mbajtën tri orë mësimore: Anglisht, Tuqisht dhe Logjikë, gjithashtu pas mësimit u bënë aktivitete të ndryshme si: vizita e Shpellës së Gadimes. Shkuarja ne Luna Park, Shkuarja ne Gërmi si dhe lojra të ndryshme në oborrin e shkollës. Në fund Nxënësit përgatitën një program per prindërit e tyre ku kënduan këngë dhe recituan vjersha në gjuhë shqipe, angleze dhe turke.

More Photos