Monthly Archives: October 2013

Parent – Teacher Meetings

Dear Parents,

We kindly invite you to participate Parent – Teacher Meetings. At these meetings you will be informed about your child’s progress, discipline and attendance records.

Meeting Program:

November 2nd, Saturday

• 09:00 – 11:00; 9 and 12 grades
• 11:15 – 13:00; 10 grades
• 14:00 – 15:30; 11 grades

Gara Noti

swimmingNë javën e kaluar është mbajtur kampionati i dy garshit në pishinen ‘Motrat Binjake’ (Lipjan), në të cilën morën pjesë disa shkolla publike dhe private.
Kolegji Mehmet Akif në Lipjan në këtë garë është përfaqësuar më pesë nxënës. Për kontributin e dhënë në këtë kampionat iu dha mirënjohje Kolegjit Mehmet Akif në Lipjan.

Nxënësit që morën pjesë nga shkolla jonë :
Agon Sokoli
Lis Sinani
Alban Fona
Aurel Morina
Arbnor Moria

More photos

Chemistry Experiment Competition

ChemistryExperimentCompetition

Gëzuar Kurban Bajramin

kurban

Java e Bamirësisë

Java e bamirësisëMe iniciativën e klasës 12 A, të cilët janë të dalluar për ndjenja të thella humanitare dhe dëshirën e theksuar për të grumbulluar të holla për familjet që janë në gjendje të vështirë ekonomike, por edhe me përkrahjen e pakursyer të drejtorëve të shkollës dhe të gjithë profesorëve, filloi java e bamirësisë.

More photos