Gara Noti

swimmingNë javën e kaluar është mbajtur kampionati i dy garshit në pishinen ‘Motrat Binjake’ (Lipjan), në të cilën morën pjesë disa shkolla publike dhe private.
Kolegji Mehmet Akif në Lipjan në këtë garë është përfaqësuar më pesë nxënës. Për kontributin e dhënë në këtë kampionat iu dha mirënjohje Kolegjit Mehmet Akif në Lipjan.

Nxënësit që morën pjesë nga shkolla jonë :
Agon Sokoli
Lis Sinani
Alban Fona
Aurel Morina
Arbnor Moria

More photos