Monthly Archives: November 2013

Sample Projects for MACPRO

Click here to see sample projects

Click here to see sample projects

Urime 28 Nëntori

28nentori

Results of General Assessment Test

GDSYou can see your report card from Gülistan e-School in GAT Results page under Gradebook menu. Here are the best students from each grade:

Rezultati i Garës së Esesë

essayPër nderë të Ditës së Flamurit u organizua gara për esenë më të mirë e shkruar nga nxënësit e shkollës sonë. Në garë morën pjesë shumë nxënës nga të gjitha gjeneratat
dhe të gjitha klasët.

Të gjitha esetë ishin shumë të mira, sepse ishin shkruar fjalët më të bukura dhe më të ndjeshme për Shqipërinë dhe flamurin kombëtar, por meqenëse ky aktivitet kishte karakter garues, me shumë vështirësi nga profesoreshat e gjuhës shqipe u përzgjodhën tri esetë më të mira, si për nga struktura, po ashtu edhe për nga përmbajtja.

Garën e esesë e fituan këta nxënës:

  • VENDI I PARË:  REXHEP SAHATÇIU 12C
  • VENDI I DYTË:  LYRA ÇELA 12D
  • VENDI I TRETË: LAURETA RAMAJ 12C

F T E S Ë

flamuriPRINDËR TË NDERUAR,

Ftoheni që të merrni pjesë në programin artistik të përgatitur nga nxënësit dhe profesoreshat e gjuhës shqipe të shkollës sonë për nder të DITËS së FLAMURIT!
Programi do të shfaqet më datën 27.11.2013, në orën 14:00, në Sallën e kuqe të shkollës sonë.
Në program marrin pjesë shumë nxënës të cilët do ta shfaqin talentin e tyre në këngë, valle, recitime dhe videoprojekte artistike!

Ardhja juaj do të jetë nderë dhe respekt për ne!