Monthly Archives: December 2013

Happy New Year!

Happy new year!

MACPRO Submission

logoDear MACPRO applicants,

in the link below you have a form where you can write a summary for your project that you are planning to do. The deadline for filling the form is 21st December. In this form you have to tell your idea for the project.

After all the summaries are collected, on 22nd December the finalists will be announced. And if you are announced as a finalist your project should be ready on 18th January, in the final of MACPRO.

We wish you success.

Project summary form

Java e Historisë

flamuriPër nder të festave të Nëntorit ne kolegjin “Mehmet Akif” u mbajten aktivitete të ndryshme ku vlen te theksohet edhe në lendën e Historisë ku studentet tanë prezantuan projekte rreth çeshtjës kombëtare. Për këtë nxënesit u vlersuan lartë sepse punimet e tyre ishin mjaftë të mira.

More photos

Second exam week schedule is updated!!!

Exam weekDear students, the schedule for second exam week of first semester is updated. Please click the link below to see the schedule.

Exam week schedule

Program Artistik dhe Ekspozitë e Kulturës Tradicionale Shqiptare për Ditën e Flamurit

28nentor13Aktivi profesional i Gjuhës shqipe me profesoreshat: Lirie Zeqiraj, Shemsije Tiganin, Hatifete Raçin dhe Hajrije Krasniqin, organizuan program artistik për nder të Ditës së
Flamurit, në të cilin morën pjesë shumë nxënës të të gjitha klasëve dhe gjeneratave.
Programi filloi me himnin e Kosovës dhe himnin kombëtar.
Mirëseardhje prindërve dhe mysafirëve të tjerë ju uroi zëvendësdrejtori i shkollës Ahmet Oguz, si dhe jua uroi festën e flamurit.
Programi vazhdoi me tingujt e bukur të valles me motive arbëreshe dhe pastaj vazhdoi me këngën e bukur për Shqipërinë dhe me vargjet e fuqishme të Gjergj Fishtes për flamurin kombëtar.

More photos