Monthly Archives: January 2014

Mbrëmje Artistike e Klasës 9C

9c_ClassNightNë kuadër të aktiviteteve të shkollës “Mehmet Akif” në Lipjan, klasa 9 C e hapi mbrëmjen e parë artistike, organizim ky që do të vazhdojë edhe me klasët e tjera të nënta dhe të dhjeta.

Me organizim të profesoreshës së Gjuhës shqipe, Shemsije Tigani dhe me mbështetjen e kujdestares së klasës prof. Valdete Beqiri, klasa 9C mbajti një mbrëmje të bukur artistike para prindërve dhe të ftuarve të tjerë. Fjalimin përshëndetës e bëri zëvendës drejtori z. Ahmet Oguz, duke vazhduar pastaj me programin artistik. Në këtë program nxënësit shfaqën prirjet e tyre në videoprojekte, recitim, aktrim, vallëzim dhe muzikë.

More photos

Results of MACPRO 2014

Environment

Environment

IT

IT

Industrial Design

Industrial Design

More photos

Event Schedule for MACPRO

logo

Dear MACPRO finalists,

The final will be organized on January 25, in Mehmet Akif College – Prizren Campus.

  • 7:15- Departure for Prizren from Kosova Petrol by bus (near Hotel Baci)
  • 9:00 – 9:30 – Breakfast
  • 10:00-12:30 – Project Evaluation (Judgment)
  • 13:00-13:30 – Lunch
  • 14:00-15:30 – Award Ceremony
  • 16:00 – Departure from Prizren

 

Note: The rehearsal will be held on 23 rd of January for all submitted MACPRO projects at MAC Lipjan during the lessons.

 Finalists

Project Display Panel

Project Display Panel

Project Display Poster

Project Display Poster

Download the Logo of MACPRO

Download the Logo of MACPRO