Monthly Archives: February 2014

Information for Kosova Mathematics Olympiad 2014

MathsOlympiadThe final of Kosova Mathematics Olympiad 2014 will be held in our school on March 2nd, Sunday at 9 o’clock.

Program Artistik për Nder të 6-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

pavaresia2014-Për nder të përvjetorit të gjashtë të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Qendra Edukativo – Arsimore “Gulistan”, gjegjësisht shkolla fillore “ISP” dhe Kolegji “Mehmet Akif” – Lipjan, iu bashkangjitën vazhdës së organizimeve festive. Më datë 14.02.2014 në Teatrin Kombëtar të Prishtinës, QEA “Gulistan” shfaqi një program kulturoro-artistik të përgatitur nga nxënësit dhe profesorët për të shënuar Ditën e Pavarësisë së Kosovës. Ky program, i mbajtur në Teatrin Kombëtar në Prishtinë, për të pranishmit solli një numër pikash artistike, të përgatitura me përkushtim nga nxënësit, nga më të vegjëlit e deri te më të rriturit, nën përkujdesjen e aktivit të mësimdhënësve.

more photos

First Exam Week Schedule for Second Semester

20132014_2ndSemester_1stExamWeek

Ndotja e Mjedisit në Kosovë

geographyDuke pas parasysh rëndësinë e një ambient të pastër, rolin dhe efektin e tij në jetën dhe shëndetin e njeriut si dhe rëndësia e edukimit dhe vetëdijesimit të gjeneratave të reja po edhe të popullatës në përgjithësi, në shkollën tonë në kuadër të organizimeve nga lënda e Gjeografisë , u mbajt një takim  mes nxënësve të klasave të 10-ta dhe 11-ta ku u diskutua për ndotjen e mjedisit në Kosovë dhe ndikimin e tij në shëndetin e njeriut.

more photos

Urime 6-Vjetori i Pavarësisë së Kosovës

6years