Njoftim

I njoftojmë të gjithë prinërit se mbledhja e prindërve do të mbahet me datën 11-12-13 Mars nga ora 17:00 – 18:30

  • Kl.e 9-ta dhe 12-ta do të mbahen me datën 11 Mars
  • kl. e 10-ta do të mbahen me datën 12 Mars
  • kl. e 11-ta do të mbahen me datën 13 Mars