Gara në Histori

Gare_ne_historiNë kolegjin MAC përveq aktiviteteve të një pas njëshme që po mbahen për çdo ditë u mbajtën edhe gara në Histori, ku prej klaseve të 10-ta fituese doli 10-ta A, kurse prej klaseve të 9-ta doli fituese 9-ta B.
Më në fund këto dy klasë garuan në mes vehte ku 10A ishte me e përgaditur dhe tregoj sukses maksimal dhe zuri vendin e parë, si nxënesit: Dorontina Sulejmani, Ilir Deva dhe Lis Brovina.
Vendin e dytë 9B si nxënesit: Dren Krasniqi, Çlirimtare Syla dhe Xhan Ruzhdiu.

more photos