Monthly Archives: May 2014

Ceremonia e Diplomimit 2014

Volleyball Tournament

volleyball2014Final:

  • 10E – 11E

10E players: Anes Duraku, Trim Syla, Fisnik Hajrullahu, Nderim Maxhuni, Shpetim Ejupi, Ardiana Rama, Aida Makovci, Leontina Gjyrevci, Andra Zhjeqi

11E players: Edona Bislimi, Jona Jaha, Urtina Zeka, Armir Zogu, Flatrim Amrllahu, Alban Kelmendi, Argjent Ramiqi, Aulona Sadiku

First round:

  • 10B – 10C
  • 9B – 9A
  • 10F – 10G
  • 11C – 11D
  • 10E – 10D
  • 9B – 9C

more photos

Second exam week schedule

Second exam week schedule

Second exam week schedule

Edhe Një Medalje për Kosovën

ebikoEdhe një medalje për Kosovën nga nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif”

Në olimpiadën E-BIKO (Olimpiada për Informatikë) e organizuar më 11 Maj 2014 në Ankara  të Turqisë  nxënësja e Kolegjit Mehmet Akif, Ajten Fejzullahu (10F) fitoi medaljen e bronztë.

more photos

Njoftim

Paraqitja e testit të maturës dhe marrja e uniformave për ceremonin e diplomimit

info_matura2014

 

Vërejtje:  Të respektohet orari i caktuar në tabelën më lartë. Paraqitja e provimit të maturës është 5 €.