Njoftim

Paraqitja e testit të maturës dhe marrja e uniformave për ceremonin e diplomimit

info_matura2014

 

Vërejtje:  Të respektohet orari i caktuar në tabelën më lartë. Paraqitja e provimit të maturës është 5 €.