Realizimin e Transportit të nxënësve në relacionin

Prishtinë (Gërmia, AUK, Tokbashqe, Te Pompa e benzinës, SHK.”28 Nëntori”, SHK.”Sami Frashëri”, mbapa Teatrit Kombëtar, Fakultet Ekonomik, Konviktet, Rrethi i spitalit, Rrethi kryesor, Grand Store),

Matiçan (Ambullanta e Bregut të Diellit, Furra Qerimi, Xhambazët, Banesat e bardha, Përparimi –te Pllaci, Matiqan, Lagjja e spitalit, Farmedi(EULEX), Rrethi i spitalit),

Vranjevc (Në kodër të Albit, SHK.”Zenel Hajdini”, xhamia e Llapit, te Bahollt, te Lulishtja, OSCE, Pallati i rinisë, Tresheshirat, BenAf-Ulpian, Posta e madhe),

Ferizaj (nëpër stacionet të autobusit),

Gjilan (nëpër stacionet të autobusit) dhe

Mitrovicë (nëpër stacionet të autobusit)

dhe qendra tjera deri në N.SH.”Q.E.A.GULISTAN” në Banullë