Kokteli

Ftohen prindërit e gjeneratës së re (përkatësisht klasëve 10 C D E F) për të marrë pjesë në koktelin e organizuar me rasin e fillimit të vitit të ri shkollor. Kokteli organizohet nga drejtoria e shkollës me datë 17.09.2014 duke filluar nga ora 16:30 me qëllim të njoftimit të prindërve me stafin akademik dhe ambientet tona shkollore.

Ju mirëpresim