Kush është më i forti?

Kolegji ” Mehmet Akif” organizoi lojën “Tërheqja e litarit” për klasët e 10-ta. Të entuziazmuar dhe të gjithë duke synuar në fitore, në prani të kujdestarëve dhe profesorëve të tjerë nxënësit kaluan një ditë më ndryshe. Loja përfundoj me fitoren e 10 A në kategorinë e djemve, ndërsa në kategorinë e vajzave vendi i parë ju takoj 10 F.

more photos