Njoftim për fillimin e orëve shtesë

I njoftojmë të gjithë nxënësit se nga dita e hënë,martë,mërkurë, enjte dhe ditë e prmte do të mbahen orët shtesë nga ora 15:30-17:00. Ditë e shtunë do të mbahen nga ora 09:00-14:00.

Për mbajtjen e orëve shtesë nxënësit duhet të konsultohen me mësimdhënës dhe të caktojnë termin.