Vizitë e Kyretarit të Komunës së Lipjanit

Kryetari z.Imri Ahmeti i shoqëruar me Drejtorin e Arsimit z.Rasim Hasani vizituan Kolegjin “Mehmet Akif” në Lipjan.
Mysafirët u pritën nga Drejtori i Përgjithshëm i Institucioneve Arsimore “Gulistan” z.Mustafa Erdem dhe zv.Drejtor i Përgjithshëm për Arsim z. Yusuf Karabina të cilët fillimisht i njoftuan mysafirët për sistemin e arsimit në institucionet tona.Pastaj i vizituan edhe kabinetet dhe ambientet shkollor me ç’rast mysafirët paten mundësi që të shohin procesin mësimor dhe të bisedojnë me nxënës.

more photos