Vizitë e Ambasadorit të Britanisë së Madhe Ian Cliff

Ambasadori Cliff e vizitoi Kolegjin “Mehmet Akif” në Lipjan.

Mysafirët u pritën nga Drejtori i Përgjithshëm i Institucioneve Arsimore “Gulistan” z.Mustafa Erdem dhe stafi udhëheqës i kolegjit të cilët fillimisht e njoftuan mysafirin për sistemin e arsimit në institucionet tona.Pastaj i vizituan edhe kabinetet dhe ambientet shkollor me ç’rast mysafirët paten mundësi që të shohin procesin mësimor dhe të bisedojnë me nxënës.
Gjatë vizitës së tij Ambasadori në takimin që pati me nxënës foli për mbështetjen e dhënë nga Britania e Madhe në pavarësimin Kosovës , marrëdhëniet mes Anglisë dhe Kosovës në fushën e arsimit si dhe iu përgjigj pyetjeve të nxënësve lidhje me sistemin e arsimit në Angli.

more photos