Java e Historisë – Gara në Histori

Për nder të festave të nëntorit kolegji MAC Lipjan mbajti javen e historisë dhe gara në histori.
Nxënësit për nder të kesaj feste prezentuan projektet e tyre rreth historisë tonë kombëtare.
Gjithashtu u mbajten edhe gara për kl. 10-ta dhe rendin e parë u kualifikuan 10 D,E,F kurse në finale fitoj vendin e parë 10E me nxënësit :

  • Albina Hajdari
  • Ardita Berisha
  • Rinor Hajrizi

Vendin e dytë :

  • Edon Budakova
  • Fitim Hajredini
  • Flutra Shabani

Se fundi i pershendes të gjithë nxënësit që u angazhuan për mbajtjen e ketyre aktiviteteve.

more photos

Profesor: Driton Tiku