Prezentimi i veprave letrare

Gjatë gjithë muajit nëntor dhe fillimit të muajit dhjetor,në kabinetin e gjuhës shqipe nxënësit e klasëve të njëmbëdhjeta bën
prezentimin e veprave letrare të parapara me planprogram .
Nxënësit shfaqën një interesim të vazhdueshëm dhe u treguan jashtëzakonisht kreativ.
 Numri i nxënësve të cilët morën pjesë në këto prezentime ishte  shumë i madhë .
Ndër ta janë: Ilir Deva 11A, Rrezearta Jahiu 11A, Rrona Dushi 11A, Anila Deva 11A, Drin Grapci 11A, Deniz Bunjaku 11A, Andra Mustafa 11A, Vjosa Rrustemi 11A, Eros Qerimi 11A, Gent Smajlaj 11A,  Eldiona Suliqi 11B, Brisilda Osmani 11B, Fisnik Perçuku 11B, Art Jaha 11B, Ardian Kaçaniku 11B, Riga Demiri 11B, Yllka Smani 11C, Anita Bekteshi 11C, Mimoza Telaku 11C, Rron Zogaj 11D, Albina Pantina 11D, Artin Aliu 11D, Shadija Emroviq 11D, Tringa Peshku 11D, Vesa Zeneli 11D, Albin Pajaziti 11E, Shpëtim Ejupi 11E, Gëzim Rushiti 11E, Eduard Jaha11F, Lion Morina 11F, Diellza Alili 11F, Arditë Limani 11F, Agnesa Ajvazi 11G, Fllanza Sadiku 11G, Uvejs Morina11G.
Veprat që prezentuan nxënësit ishin:”Të Mjerët”-Viktor Hygo, “Andromaka “-Zhan Rasini,
”Fausti”-Gëte, “Don Kishoti”-Migel de Servantesi, “Hamleti”,”Makbethi” ,”Endrra e një nate vere”
“Romeo e Zhuljeta “-Uilliam Shekspiri, “shtegëtimi i Cajld Haroldit”-Xhorxh Bajroni,etj.
Prezentimit të suksesshëm i parapriu , puna e palodhshme e prof.Shemsije Tiganit dhe nxënësve të saj ,të cilët dëshmuan se sa shumë e duan librin.