MACPRO 2015

2nd MACPRO – 2015 PROGRAMI

Data : 23.01.2015 – e Premte

11:00      Arritja në MAC-Lipjan
11:00 – 13:00 Vendosja e Projekteve
13:00 – 17:00 Prezantimi i projekteve dhe Vlerësimi i jurisë
17:00      Darka

Data : 24.01.2015 – e shtunë

09:00 – 11:00 Prezantimi i projekteve
11:00 – 13:00 Ndarja e shpërblimeve
13:00      Dreka

Project Display Panel Dimensions
Project Display Panel Dimensions