Ministri Skender Hyseni Sot Priti Përfaqësuesit e Kolegjit “Mehmet Akif”

Drejtori i Përgjithshëm i Institucioneve Arsimore “Gulistan”  Z. Mustafa Erdem,  i shoqëruar nga Zonja Hajrullahu dhe Zotëri Karabina patën një takim me Ministrin e Punëve të Brendshme  Z. Skender Hysenin.  Gjatë këtij takimi u bisedua për punën dhe angazhimin e   institucioneve tona arsimore në fushën e dijes. Po ashtu u fol edhe për çështje të cilat kanë të bëjnë me qasjen e  institucioneve  tona në fushën e  sigurisë dhe të krijimit të një ambienti sa më të sigurtë si dhe për rëndësinë e bashkëpunimit për  edukimin e gjeneratave të reja në frymën e  tolelancës dhe të mirëkuptimit.   Zotëri Hyseni u shpreh i gatshëm për  bashkëbisedim me studentët e klasëve të 12-ta të cilët janë në prag të diplomimit.

more photos