Vizitë në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami  e priti në takim drejtorin e përgjithshëm të Institucioneve Arsimore “Gulistan” z.Mustafa Erdem.

Z.Erdem fillimisht ia uroi ministres Bajrami detyrën e re, dhe më pastaj  e njoftoi ate për procesin mësimor që zhvillohet në Kolegjet “Mehmet Akif”. Gjatë bisedës ministrja theksoi se kaherë ka njohuri për këto Kolegjet, si dhe  për sukseset e nxënësve tanë. Po ashtu u përmendën edhe arritjet e larta në  përfaqësimin e Kosovës nga nxënësit tanë në garat e ndryshme ndërkombëtare dhe kontributi i dhënë në keto gara te dijes.