Program Artistik

Kolegji “Mehmet Akif”-Lipjan më datën 21.02 2015 shfaqi një program kulturoro-artistik. Gjyshërit kanë mbetur figura të nderuara, të respektuara dhe me autoritet në familjen shqiptare.
Kjo ishte arsyeja që nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif” menduan që të përgatitin një program për gjyshërit në bashkëpunim me drejtorin Z. Hakan Colaker, Zv. drejtorin Hasan Hüseyin Günakan, prof. Hajrije Krasniqi dhe Hatifete Raçi. Në program u shfaqën pika të ndryshme artistike si: këngë të bukura, videoprojekte, komedia “Vëllëzëri e Interes’’, të gjitha të realizuara me një dashuri dhe vullnet të madh nga nxënësit e shkollës tonë.
Në program ishin të pranishëm shumë gjyshër, drejtori i shkollës Z. Hakan Colaker, Zv.drejtorët Hasan Hüseyin Günakan, Zv. drejtori Gokhan Aydemir, Zv. drejtori Mehdi Gashi, shumë profesorë të shkollës dhe nxënës. Programi u pëlqye shumë nga të gjithë ku nxënësit dhe profesoreshat morën shumë lëvdata dhe falenderime për programin e bukur. Programi u përmbyll nën tingujt e këngës turke “Gönül” dhe drekës, të cilin e organizoi drejtori i shkollës në shenjë respekti për gjyshërit.

photos