Në Kolegjin Mehmet Akif u dhurua gjak

Në shkollën tonë, sikurse viteve të kaluara edhe këtë vit u organizua aksioni i dhurimit të gjakut.
Ky aksion i organizuar nga Transfuzioni i Gjakut të QKUK-së dhe i përkrahur nga Kolegji “Mehmet Akif” mundësoi dhurimin e gjakut të më shumë se 40 personave si nxënës, profesorë dhe stafi tjetër i kolegjit.
Përzemërsisht e falenderojmë stafin e Transfuzionit të Gjakut të cilët me prezencën e tyre në ambientet tona shkollore na mundësuan që edhe ne të jemi pjesë e një aksioni të tillë humanitar.

photos