Rezultatet e Garës së Gjuhës Angleze 2015

Dita e provimit final më 28 Mars 2015 e Shtunë
Vendi: International School of Prishtina – Marigona Residence
08:30 – ardhja në shkollë;
09:00 – hapja e programit;
10:00 – provimi final;
10:50 – shetitje nëpër shkollë;
12:30 – dreka;
15:00 – ndarja e shpërblimleve.

Finalistët e kl.8-të

# Full Name School Net
1 VERA ZHUBI Mustafa Bakija 1 77.5
2 OLT KONDIROLLI Faik Konica 76.25
3 AULON MORINA Rasim Kiçina 72.5
4 ELITA HAJRIZI Xhemail Mustafa 72.5
5 VULLNET POLLOSHKA Mazllum Këpuska 72.5
6 RILIND BICAJ Hysni Zajmi 72.5
7 GENTA SEFA Jeronim De Rada 72.5
8 HANA SIQANI Dardania 71.5
9 LORETA PAJAZITI Model 71.25
10 NORA GORANI Hasan Prishtina 71.25
11 ERMAL BOSHNJAKU Meto Bajraktari 71.25
12 FATJONA KRYEZIU Abdyl Frasheri 71.25
13 GENTA ÇITAKU Andon Z Çajupi 71.25
14 NDERA KALAVESHI Mazllum Këpuska 71
15 SARA AVDIMETAJ Xhemail Mustafa 70.75
16 NDRIÇIM QARRI Fehmi Agani 70.25
17 AJRI SYLHASI Fehmi Agani 70
18 ADEA KOÇMEZI Naim Frashëri 70
19 ELDI MALOKU Dardania 70
20 BLINA SALIHU Dardania 70
21 GENTA SHKODRA Hasan Prishtina 70
22 MEDINA MURATI Migjeni 70

Finalistët e kl.9-të

# Full Name School Net
1 MIFTAR POZHARI Mazllum Këpuska 75
2 EMANUELL NIKOLLA Zekerija Rexha 75
3 DRIN GASHI Vaso Pashë Shkodrani 75
4 ARDIT YMERI Rexhep Elmazi 75
5 BARDHA KRASNIQI Asdreni 73.75
6 FATJON HAXHIKADRIJA Zekerija Rexha 73.75
7 YLL PREBREZA Zejnel Salihu 73.75
8 ERISERA TROSHUPA Pjetër Bogdani 72.5
9 VESE HYSENI Naim Frashëri 72.5
10 TRINGA SULAJ Iliria 72.5
11 NJOMZA PALOKAJ Martin Camaj 71.5
12 ERZA AJETI Gjon Serreçi 71.5
13 RINA AHMETI Tetë  Marsi 71.25
14 MELISA STOJKAJ Syl Alaj 71.25
15 DIANDRA SYLEJMANI Faik Konica 71.25
16 ERION AVDIU Naim Frashëri 71.25
17 YLLKA DULA Iliria 71.25
18 ART AHMETAJ Meto Bajraktari 71.25
19 GENT BRESA Ismail Luma 71.25
20 DEA HAXHIMEHMETI Eqrem Qabej 70.25
21 RINA MALIQI Iliria 70.25
22 LEON TOPLICA Meto Bajraktari 70.25
23 SOLIDA NEZIRI Dëshmorët e Vitis 70.25

Detalet

Kryeministri Mustafa Priti në Takim Përfaqësuesit e Kolegjit “Mehmet Akif”

Drejtori i përgjithshëm i Institucioneve Arsimore “Gulistan” të hënën, më 16 mars e vizitoi kryeministrin Isa Mustafa, të cilin fillimisht e uroi për postin e ri.
Z. Erdem e njoftoi kryeministrin se Kolegji “Mehmet Akif,” këtë vit e feston 15 vjetorin e hapjes. Ndër të tjerat thaː Institucionet Arsimore “Gulistan” veprimtarinë e tyre e kanë filluar në vitin 2000, me dy paralele ndërsa sot me 5 shkolla, me mbi 1800 nxënës vazhdojnë rrugen drejt suksesit. Gjatë një dekade e gjysmë kolegjet tona me mbështetjen e organeve kompetente kanë kontribuar në arsimin parauniversitar në Kosovë.Drejtori, gjithashtu e informoi kryeministrin edhe për sukseset e nxënësve tonë dhe 52 medaljet e fituara nëpër gara të ndryshme të mbajtura jashtë vendit, në të cilat Kosova është përfaqësuar nga nxënësit tanë me projekte të ndryshme si në SHBA ashtu edhe në vende të ndryshme të Evropës. Nxënësit tanë janë duke i vazhduar studimet në 23 vende të ndryshme të botës.
“Edukimi është ndër faktorët kryesor për të ardhmen e një shoqërie, sidomos arsimi parauniversitar është bazë për studimet universitare. Ne jemi në dijeni dhe njëkohësisht të kënaqur me cilësinë e procesit edukativo-arsimor që zhvillohet në Kolegjet “Mehmet Akif”, u shpreh kryeministri Mustafa.
Vizita përfundoi me urimin e të dyja palëve për një vit të suksesshëm dhe të mbarë.

Në Kolegjin Mehmet Akif u dhurua gjak

Në shkollën tonë, sikurse viteve të kaluara edhe këtë vit u organizua aksioni i dhurimit të gjakut.
Ky aksion i organizuar nga Transfuzioni i Gjakut të QKUK-së dhe i përkrahur nga Kolegji “Mehmet Akif” mundësoi dhurimin e gjakut të më shumë se 40 personave si nxënës, profesorë dhe stafi tjetër i kolegjit.
Përzemërsisht e falenderojmë stafin e Transfuzionit të Gjakut të cilët me prezencën e tyre në ambientet tona shkollore na mundësuan që edhe ne të jemi pjesë e një aksioni të tillë humanitar.

photos

Vazhdon Suksesi i Nxënësve Tonë

Urime ekipit tonë të matematikës!!!

Nxënësit fitues të shkollës sonë në nivel të Kosovës janë:
Kl. 10-të: Vendi i I-rë – Ardita Berisha
Kl.11-të : Vendi i I-rë – Doruntina Sylejmani
Vendi i II-të – Arbër Avdullahu
Kl.12-të : Vendi i III-të – Florat Bajrami
Vendi i IV-të – Genc Qerimi

Read More …