Njoftim

I njoftojmë të gjitha paralelet e 12-tave, se të enjtën do të bëhet fotografimi për YearBook

  • 12 A,B,C nga ora 12.00
  • 12 D,E,F,G nga ora 13.30

Nga nxënësit kërkohet që ti posedojnë pantollat e shkollës , këmishat e bardha dhe për djem kravatat e zeza.
Ardhja është e obliguar