Garat e Diturisё nё Lёndёn Gjuhё Shqipe dhe Letёrsi

Mё 23.11.2015, u mbajtёn garat e diturisё nё lёndёn Gjuhё Shqipe dhe Letёrsi, organizuar nga prof. Hajrije Krasniqi.
Vendi i parё – 10A
Vendi i dytё – 10E
Vendi i tretё – 10D

photos