Rezultatet e Garës në Lëndën e Kimisë 2015

Ju njoftojmë se në pyetsorin e klasëve 8-ta janë anuluar pyetjet 47, 48, 49 dhe 50 pasi që këto tema nuk janë zhvilluar në të gjitha shkollat pjesëmarrëse. Vendimi është marrë nga komisioni dhe vlerësimi i përgjithshëm është bërë në bazë të numrit të pyetjeve të mbetura.

Chemistry Competition 2015 – Questions – 8 grades

Chemistry Competition 2015 – Questions – 9 grades

Details


Finalistët e kl.8-të

# FullName School Net
1 AURORA KQIKU Nazim Hikmet 29.25
2 ANDI SEJDIU Lagjja II 25
3 DAFINA ABDYLI Nazim Hikmet 25
4 LINDRIT JAHIU Thimi Mitko 24.75
5 ERA KURTESHI Thimi Mitko 24.25
6 ERMAL ISMAJLI Abedin Rexha-Sandokani 24
7 ALBINA SAHITI Besim Rexhepi 23.5
8 BLERTINA BERISHA Abedin Bujupi 22.5
9 MUSLI JEMINI Edit Durham 21.75
10 ARLIND SHEFIKU Abdyl Frashëri 20.75
11 MILOT MORINA Mitrush Kuteli 20.5
12 VEGIM IBRAHIMI Selami Hallaqi 20.25
13 DEA FETIU Dardania 20.25
14 ARGJIRA ZYMERI Shaban Shala 20.25
15 ALBIN KURTAJ Nazmi Osmani 19.5
16 BARDH MUSTAFA Rexhep Elmazi 19.5
17 LORINË BAJRAMI Thimi Mitko 19.25
18 BETIM AZEMI Zenel Hajdini 19.25
19 ENI AZEMI Zenel Hajdini 19.25
20 ARIANITA HOTI Ismet Rraci 18.75
21 NORA BYTYQI Ibrahim Fehmiu 18.75
22 BLEARTA UKËHAXHAJ Liria 18.75
23 ZANA HASHANI Dardania 18.75
24 VESA IBRAHIMI Abaz Ajeti 18.75
25 BLERTA BUSHI Ilaz Thaçi 18.5
26 ZAHIDE JASHARI Shaban Jashari 18.5
27 LYRA HOXHA Elena Gjika 18.5
28 URIM GALLAPENI 28 Nëntori 18.5
29 AURITË BYTYÇI 7 Marsi 18.25
30 KALTRINA NUAJ Selman Riza 18
31 YLLKË ZOGAJ Ismail Qemali 17.75
32 DAORSA HYSENI Musa Zajmi 17.75
33 VLERA PIREVA Zenel Hajdini 17.5
34 NATYRA KRASNIQI Hasan Prishtina 17.5
35 PUHIZË JANUZI Thimi Mitko 17.5
36 BLENDI FRROKAJ Fan Noli 17.5
37 DAFINA VOKRRI Shtjefen Kurti 17.25
38 AFRIM HASANI Faik Konica 17.25
39 ERMELINDA HASHANI Ali Hadri 17.25
40 BRIKENA MAXHERA Zejnel Salihu 17.25
41 SHERIF HOTI Pavaresia 17.25
42 BLEONA JASHARI Enver Maloku 17.25
43 ADRIAN BUNJAKU Gjergj Fishta 17.25
44 VETON KLINAKU 7 Marsi 17.25
45 NIDA ÇAVDARBASHA Ismail Qemali 17.25

Finalistët e kl.9-të

# FullName School Net
1 LORITA RAHIMI Nazim Hikmet 34
2 ADRIAN KRASNIQI SHMU – 2 32.75
3 ERION MORINA Kajtaz Ramadani 32
4 VIKTOR AHMETI Lagjja II 31.5
5 EDONË ZEKA Abaz Ajeti 27
6 SHKODRAN HASANI Imri Halili 25
7 ALBIONA ARIFAJ Dëshmoret e Tivarit 24
8 GENTA DERVISHI SHMU – 2 23.5
9 ARDIT HAXHIJAJ Bajram Curri 23
10 ENTELA BEQIRI Abaz Ajeti 22.75
11 ERNA KACANIKU Emin Duraku 22.5
12 RINOR PLLANA Eqrem Qabej 22
13 MUSLI MULAKU Rexhep Elmazi 21.75
14 EJONË HASANI SHMU – 1 21.25
15 DIALETA HASANI Faik Konica 21.25
16 ARLINDA RAMA Afrim Gashi 21
17 BEHAR BUNJAKU SHMU – 2 21
18 AURELA BEQIRI Abaz Ajeti 21
19 JORA VESELI Hasan Prishtina 20.75
20 GERTA SHKODRA Hasan Prishtina 20.5
21 FLETA HOXHAJ Bajram Curri 20.5
22 BLERTA KRYEZIU Nazim Hikmet 20.25
23 KRENARE YMERI Enver Maloku 20.25
24 KANITA HOXHA Mustafa Bakiu 20.25
25 URAN HYSEJNI Hasan Prishtina 20.25
26 BLERINA RRMOKU Naim Frashëri 20
27 BLEONA VRAJOLLI Nazim Gafurri 19.75
28 ARIANITA DEMIRI Naim Frashëri 19.75
29 ENDRIT SYLEJMANI Vëllezërit Frashëri 19.5
30 JEHONA UKA Abdyl Frashëri 19.5
31 BETINA HASANI Faik Konica 19.5
32 ARTIN SERMAXHAJ Pavaresia 19.25
33 ARTA BURRNIKU Idriz Seferi 19
34 XHENETA FAZLIJA Dëshmorët e Koshares 19
35 SARA AVDIMETAJ Xhemail Mustafa 19
36 GENTRIT ULLURI Hasan Prishtina 18.75
37 BLERINA SHALA Fan Noli 18.75
38 ARLIND ARIFAJ Bajram Curri 18.75
39 VALIRE SPAHIU Ramadan Morina 18.5
40 DIELLZA RRAFSHI Sadri Duhla 18.5