BEHU PJESË E VOTIMIT EDHE TI!

Janë përzgjedhur këngët që do t’i përfaqësojnë shkollat tona në garën e këndimit e cila organizohet në kuadër të Festivalit Kulturor dhe Gjuhësor 2016, në nivel të kolegjeve “Mehmet Akif” në Kosovë. 8 këngëtarët finalistë mund t’i dëgjoni në facebook dhe web-faqet e shkollave tona. Presim nga ju që ta pëlqeni (like) këngën tuaj të preferuar. Për dy këngëtarët më të pëlqyera do të merren parasysh pëlqimet e juaja vetëm në web faqet tona

si dhe nga juria profesioniste do të shpallen fitues të garës. Fituesit do të shpërblehen të shtunën, më 27 shkurt, në Festivalin Kulturor dhe Gjuhësor i cili këtë vit do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës në Prizren.

Ju faleminderit për bashkëpunim!