Boksieri Haxhi Krasniqi: Puna dhe Disiplina Çelësi i Suksesit

Me ftesën  e drejtorisë dhe të  mësimdhënësve të edukatës fizike Filloreta Azemi dhe Visar Kabashi,  shkollën tone e vizitoi boksieri I njohur Kosovar Haxhi Krasniqi, Kampion Intarnacional në Boks dhe dy here sfidues i titullit botëror në boks në kategorinë e mesme.

Kampion Europe në boks  Krasniqi, gjatë takimit me nxënës ka treguar për rrugën jo të lehtë drejt suksesit.Punën e palodhshme dhe disiplinën i  ka quajtur si dy elemente kryesore në arritjen e suksesit.

photos