Festivali Kulturor 2016

KËNGËT PËR OLIMPIADËN E GJUHËS SHQIPE

 
 
 
 

poster_festivali_kulturor

 1. Rrjedh në këngë e ligjërime – Vace Zela
 2. Kur bie fylli çiftelia – Vace Zela
 3. Trëndelinë – Vace Zela
 4. Harroje vetminë – Elita 5
 5. Zeshkanja ime – Trix (Veli Sahiti)
 6. Ti m’ke braktisur – Latino Band
 7. Lemza- Vace Zela
 8. Pranvera në Prishtinë- Sabri Fejzullahu
 9. Kaqurrelja- Muharrem Qena
 10. Lule Bore – Aleksandër Gjoka
 11. Për ty atdhe – Sidrit Bejleri
 12. Lulet e Majit –Redon Makashi
 13. Oj e bukura morea- Elsa Lila
 14. Margjelo –Latino Band (Elizabeta Krasniqi)
 15. Valsi i lumturisë – Aleksandër Gjoka
 16. Refuzoj – Alban Skenderaj
 17. Një thirrje të dëshpëruar – Alban Skenderaj
 18. Kënga e gjyshes –Eranda Libohova
 19. Pranvera me një lule s’vjen –Aleksandër Gjoka
 20. Kënga e nënës –Irma Libohova
 21. Flake e bore –Irma Libohova
 22. Shiu i verës –Jonida Maliqi
 23. Kur t’jesh mërzitur shumë –Jonida Maliqi
 24. Shi bie në Tiranë –Rovena Dilo
 25. E dua lumturinë –Jonida Maliqi
 26. Për një çast më ndali zemra –Pirro Çako dhe Rovena Dilo
 27. Fustani i bardhë –Irma Libohova
 28. Këngët e rinisë -Aleksandër Gjoka
 29. Rroftë dashuria -Eranda Libohova
 30. Botën do ta ndryshojmë –Besa Kokdhima