Krosi Pranveror Prishtina 2016

Shoqata e Pedagogeve tē Ed.Fizike ne bashkëpunim me Federata Atletike E Kosovës ishin organizator te Krosit Pranveror Prishtina 2016. Pjesmarrēs ishin 43 shkolla Fillore dhe tē Mesme të Prishtinës. Nxënësit e kolegjit Mehmet Akif u paraqitën denjësisht ku nxënesi Andi Sermaxhaj 10A zuri vendi e parë ne vrapimin 1000m pr shkollat 10ta dhe 11ta.

photos